Poke Bowl especial Taller Froodie

Fondo La Sirena

Poke Bowl especial Taller Froodie

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

- Submergeix els filets de salmó en abundant aigua freda per descongelar en menys de 10 minuts.

- Mentrestant escalfa l'arròs al microones sense treure'l de l'envàs, de 2,5 a 3 minuts a potència alta (800 W). Deixa-ho reposar fora de microones per consumir fred, lleument tebi.

- Pela parcialment els cogombres. Tallar-los en fins discos amb un ganivet afilat.

- Desossa i pela els préssecs. Tallar-los a grills.

- Talla la ceba en fins cèrcols. - Talla el alvocat encara congelat: té la fermesa necessària per separar-lo en fines làmines i no es desfà a l'manipular-lo.

- Amaneix cogombre, préssec, ceba tendra i alvocat amb l'amanida d'algues.

- Retira l'envàs als filets de salmó. Tallar-los a daus i reserva'ls en un bol.

- Elabora una salsa ponzu: Barreja l'oli de sèsam amb la salsa de soja. Afegeix la ratlladura de mitja llima i el seu suc. Bat bé perquè emulsioni i decora amb llavors de sèsam.

- Marina el salmó uns minuts amb la salsa ponzu.

- Presenta l'amanida, el salmó marinat i l'arròs per separat dins d'un bol.

Cuina Poke Bowl especial Taller Froodie amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits