Cloïsses amb llimoneta d’hortalisses

Fondo La Sirena

Cloïsses amb llimoneta d’hortalisses

Vídeo recepta de cloïsses amb amaniment de llimona i alvocat

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
185 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1/2 llimona
  • •   1 tomàquet petit tallat a daus
  • •   1 ceba tendra petita-mitjana picada
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela l’alvocat en un plat i talla’l a dauets.

 

Descongela les cloïsses crues en aigua amb una mica de sal i canvia l’aigua un parell de vegades.

 

Talla els tomàquets i la ceba tendra, barreja-ho amb l’alvocat, salpebra-ho, afegeix-hi la dosi d’all i julivert, el suc de mitja llimona i l’oli d’oliva verge extra (4 vegades la quantitat de llimona).

 

Posa les cloïsses en plats fondos coberts amb paper film i cuina-les en el microones fins que s’obrin (1,5 minuts aproximadament). Si són cuites, introdueix-les amb el seu mateix envàs punxat, durant 2-3 minuts.

 

Deixa que es refredin les cloïsses i amaneix-les amb la llimoneta.

 

 

Cuina Cloïsses amb llimoneta d’hortalisses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits