Amanida tèbia de favetes, musclos i pebrot tricolor

Amanida tèbia de favetes, musclos i pebrot tricolor

Recepta de musclos al vapor amb tomàquet i pebrot. Un plat ple de color!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
173 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de tomàquet pelat a daus
  • •   4 fulles d’enciam
  • •   60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els musclos en una safata de reixeta a la nevera.

 

En una paella amb 2 cullerades d’oli sofregeix-hi la ceba directament congelada, uns 5-6 minuts fins que estigui lleugerament daurada. Afegeix-hi el tomàquet i el pebrot tricolor i segueix cuinant-ho 8 minuts més.

 

Afegeix-hi les favetes i els musclos directament congelats, ruixa-ho amb 1 gotet d’aigua i cou-ho tapat 10 minuts. Retira-ho i deixa-ho entebeir.

 

Als plats de servir col·loca-hi un parell de cullerades de favetes i musclos alternant fulles d’enciam. Ruixa-ho amb l’oli restant i empolvora-ho amb una mica de pebre.

 

Cuina Amanida tèbia de favetes, musclos i pebrot tricolor amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits