Llenguado amb salsa d'’espinacs i formatge de cabra

Llenguado amb salsa d'’espinacs i formatge de cabra

Llenguado amb salsa d'’espinacs i formatge de cabra

Vídeo recepta de llenguado amb una suau salsa de formatge i espinacs.

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
355 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades de farina per a fregits
  • •   20 g d’ametlles fregides
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   100 g de formatge de cabra fresc tipus corró
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els llenguados en una safata amb reixeta a la nevera.

 

 

Porta a ebullició 100 ml d’aigua, afegeix-hi els espinacs i l’all directament congelats, i deixa-ho coure durant 5 minuts. Afegeix-hi el formatge de cabra, un polsim de sal i pebre i remena-ho fins que s’hi incorpori. Tritura-ho amb la batedora elèctrica i reserva-ho.

 

 

Sala i enfarina lleugerament els llenguados i fregeix-los en una paella amb l’oli 2 minuts per cada costat.

 

 

Munta el plat amb la salsa d’espinacs al fons, el llenguado a sobre i empolvora-ho amb unes ametlles picades.

 

 

Cuina Llenguado amb salsa d'’espinacs i formatge de cabra amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits