Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llenguado amb salsa d'espinacs i formatge de cabra
Deixa descongelar els llenguados en una safata amb reixeta a la nevera.
Porta a ebullició 100 ml d’aigua, afegeix-hi els espinacs i l’all directament congelats, i deixa-ho coure durant 5 minuts. Afegeix-hi el formatge de cabra, un polsim de sal i pebre i remena-ho fins que s’hi incorpori. Tritura-ho amb la batedora elèctrica i reserva-ho.
Sala i enfarina lleugerament els llenguados i fregeix-los en una paella amb l’oli 2 minuts per cada costat.
Munta el plat amb la salsa d’espinacs al fons, el llenguado a sobre i empolvora-ho amb unes ametlles picades.
Que fàcil que és menjar bé