Espinacs en porcions Basic

Espinacs en porcions Basic

Bossa 1 kg
1,49 €

1kg =1,49 €

UDS

Descripció

Fulles ultracongelades en porcions per utilitzar només les necessàries. Com totes les verdures ultracongelades de La Sirena es cuinen directament congelades, però aquí hi ha un mètode infal·lible per mantenir el seu color brillant, les fulles soltes i cuinades per igual i, per descomptat, lliures de la seva aigua abans de saltar o acabar de donar un toc al guisat:

Presenta la quantitat desitjada en un bol apte per a microones. Tapa i programa una potència mitjana (440-500 W) durant 4-5 minuts. Passa-les a un colador de malla fina recolzat sobre un bol i prem fort amb el revers d'una cullera per drenar l'aigua. Llistes per ofegar o, saltar… pas previ necessari per a truites o remenats, particularment sensibles a l'excés d'aigua al quallat de l'ou.

Més detalls

Avantatge nutricional

Els espinacs són font de fibra i aporta alts nivells de Betacarotè, precursor de la Vitamina A al nostre organisme, vital per mantenir activa la resposta immunològica.

Sempre és millor cuinar les verdures per mètodes de cocció que no impliquin la immersió en aigua o oli... és a dir, bullir o fregir. En el primer cas perquè dilueixen els seus minerals i pigments a l'aigua (per això les mongetes tendres o altres vegetals del mateix color queden grisos i apagades, a part de “pochas”). En el segon, per l'evident aportació calòrica.

Per això és millor sempre saltar-les o cuinar-les al vapor, on no hi ha cap mitjà de dissolució ni oxidació. De fet, totes les verdures, hortalisses i fruites, fins i tot els tubercles, ja contenen prou aigua per cuinar-los. Respectar-ne la intensitat de sabor és una bona manera per reduir el consum de sal.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

En totes les coccions el producte s’ha de cuinar directament congelat. Els temps de cocció són aproximats.

Saltat (7-9 minuts): Poseu el producte en una paella amb una mica d’oli calent. Si en cuineu molta quantitat, feu-ho en diverses vegades.

Bullit (6-8 minuts): Poseu el producte en aigua salada bullent.

Microones (6-8 minuts): Poseu la quantitat que vulgueu en un plat, cobriu-ho amb una tapa de microones i deixeu-ho coure a potència màxima (850w).

Conservació: 

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. Producte ultracongelat. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

200 g

Truc

Permeten tot tipus de coccions, siguin bullides i triturades amb oli d'oliva i formatge fresc per menjar en crema, quallades amb ou en truita, saltades amb fruits secs i bacón, guisades amb cigrons i bacallà, gratinades al forn amb beixamel i gambes, triturades amb crema de llet per acompanyar plats de peix, lligades amb beixamel per farcir crepes...

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

ESPINACS EN PORCIONS ULTRACONGELATS. Ingredients: Espinacs.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 28 kcal/118 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 2,9 g (dels quals, Sucres: 1,3 g); Fibra: 2,2 g; Proteïnes: 3 g; Sal: 0,2 g.

Origen

Espanya

Format

Bossa 1 kg

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3214

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits