Arròs caldós amb popets i gambes

Arròs caldós amb popets i gambes

Recepta d’arròs caldós amb gambes i pop.

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
470 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 tassetes d’arròs rodó
  • •   200 g de tomàquet pelat a daus
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   10 tassetes d’aigua
  • •   Uns brins de safrà
  • •   60 ml d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els popets en una safata amb reixeta a la nevera. Descongela la gamba vermella submergint-la en aigua freda uns minuts abans de cuinar-la.

 

Escalfa l’oli en una cassola plana i daura-hi les gambes mig minut per cada costat. Retira-les i reserva-les.

 

En el mateix oli, daura els popets 2 minuts, afegeix-hi l’all, directament congelat, i el tomàquet i segueix cuinant-ho 10 minuts més, fins que el tomàquet comenci a agafar color.

 

Incorpora-hi l’arròs, daura’l un minut remenant-lo constantment i afegeix-hi el fumet de peix, l’aigua calenta i el safrà. Salpebra-ho i deixa-ho coure a foc mitjà durant 16 minuts. A mitja cocció incorpora-hi les gambes i el julivert directament congelat.

 

Serveix l’arròs ben calent amb popets i dues gambes a cada plat.

 

Cuina Arròs caldós amb popets i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits