Llom de bacallà amb escates d’ametlla i juliana de verdures

Llom de bacallà amb escates d’ametlla i juliana de verdures

Dificultat Mitja
40 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   60 g ametlla laminada
  • •   1 clara d’ou
  • •   2 cullerades de grans de magrana
  • •   100 ml vi blanc
Preparació Mostrar Mostrar

Col·loca els lloms descongelats sobre una safata de forn. Pinzella amb la clara la superficie dels lloms i col·loca damunt les ametlles solapades entre elles, simulant unes escates.

Posa al forn 10 minuts a 180º. Escalfa una paella àmplia, o wok, amb un raig d’oli.

Quan estigui calent afegeix les verdures congelades en petites quantitats. Salteja a foc fort, aproximadament 4 minuts i reserva.

Repeteix l’operació fins a acabar la bossa de verdures. Serveix el bacallà sobre la juliana de verdures i decora amb la magrana.

 

Compra online Llom de bacallà amb escates d’ametlla i juliana de verdures al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits