Bao amb Veggirena sabor bacallà i verdues

Bao amb Veggirena sabor bacallà i verdues

Bao amb Veggirena sabor bacallà i verdues

Vídeo recepta de bao amb Veggirena, pas a pas!

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   40g de xerop d'agave
  • •   100 ml de caldo de verdures
  • •   salsa sriracha
  • •   sèsam blanc
  • •   cibulet
  • •   oli d'oliva
  • •   sal
  • •   pebre negre
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfeu una mica d'oli en una paella i coeu les hamburgueses, sense descongelar, durant 4 minuts per cada costat a foc mitjà. Aixafar amb l'ajuda d'una forquilla i reservar.

Escalfeu una mica d'oli en una paella i daureu els alls trossejats.

Incorporar la juliana de verdures i el pebrot tricolor. Saltejar durant 2-3 minuts a foc mitjà-alt.

Incorporeu-hi la salsa de soja, el xarop d'atzavara i el brou de verdures. Barrejar i coure durant 3-4 minuts.

Afegir les hamburgueses esmicolades i un pessic de sèsam blanc. Ofegar durant un parell de minuts a foc mitjà. Reserveu-ho.

Descongelar el pao bao seguint les indicacions de l'envàs. Obrir els baos per la meitat, sense arribar al final, i omplir amb el sofregit anterior.

Per emplatar, servir els baos amb Veggirena de bacallà i verdures en un plat i afegir una mica de cibulet picat i de salsa sriracha (al gust).

Cuina Bao amb Veggirena sabor bacallà i verdues amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits