Salmó glacejat amb cítrics, espàrrecs i bolets

Salmó glacejat amb cítrics, espàrrecs i bolets

Salmó glacejat amb cítrics, espàrrecs i bolets

Vídeo recepta de Salmó glacejat amb cítrics, espàrrecs i bolets, pas a pas!

Dificultat Baixa
60 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 g de gingebre fresc
  • •   2 taronjes
  • •   1 llimona
  • •   40 g de mel
  • •   3 g de maizena
  • •   romaní fresc
  • •   Oli d'oliva
  • •   Sal
  • •   Pebre negre
Preparació Mostrar Mostrar

Submergir els filets de salmó (sense obrir), en aigua freda, fins que perdin la textura de congelat. Reserveu-ho.
Pelar i ratllar el gingebre. Reserveu-ho.
Ratlleu i espremeu la taronja i la llimona. Reserveu-ho.
Afegiu-hi els filets de salmó en una paella amb una mica d'oli. Segellar durant 10 segons per cada costat, a foc mitjà. Salpebra-ho i reserva-ho.
A la mateixa paella, incorpora-hi els alls, el gingebre i unes branques de romaní. Cou-ho durant mig minut a foc baix.
Afegir 300 ml de suc de taronja, 30 ml de suc de llimona, el brou, la mel, la salsa de soja i un pessic de ratlladura de taronja. Barreja-ho i deixa-ho coure durant 5 minuts a foc mitjà-baix.
Incorporeu-hi la maizena, diluïda en una mica d'aigua, i deixeu espessir durant uns minuts.
Afegir els filets de salmó i cuinar durant un parell de minuts més. Reserveu-ho.
Escalfar una mica d'oli en una paella i saltar els espàrrecs i els bolets durant 4-5 minuts a foc mitjà. Salpebreu-ho.

Cuina Salmó glacejat amb cítrics, espàrrecs i bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits