Verdures amb salsa chimichurri

Verdures amb salsa chimichurri

Recepta de Verdures amb salsa chimichurri fàcil i sana

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
190 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   50g ametlla laminada
  • •   1/2 got d'oli d'oliva (PER A LA SALSA)
  • •   1/4 got de vinagre (PER LA SALSA)
  • •   1/2 cullerada de sal (PER LA SALSA)
  • •   1 cullerada d'orenga seca (PER LA SALSA)
  • •   1 cullerada de pebre mòlt (PER LA SALSA)
  • •   1/2 cullerada d'ají mòlt (PER LA SALSA)
Preparació Mostrar Mostrar

Ara si, A CUINAR!

1. Col·loqueu les pastanagues baby, la coliflor, la ceba, en una safata de forn, sobre paper vegetal. Condimentar, ruixar amb aove i rostir a 200ºC durant 4 minuts.

2. Col·loqueu una altra safata amb el bròquil. Assaonar, ruixar amb aove i rostir 7 minuts

3. Escalfar una paella i torrar l'ametlla laminada, remenar perquè no es cremi.

4. Acompanyeu amb ametlla laminada torrada i la salsa chimichurri per sobre.

Cuina Verdures amb salsa chimichurri amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits