Okonomiyaki amb carpaccio de pop

Okonomiyaki amb carpaccio de pop

Dificultat Baixa
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   135g farina per fregir
  • •   1 cullerada llevat
  • •   130 g brou de peix
  • •   300 g col xinesa
  • •   2 shitakes
  • •   1 ou
  • •   50 g salsa okonomiyaki
  • •   1 pessic ceba tendra
  • •   1 pellizco Katshuobushi
  • •   Sal i oli
Preparació Mostrar Mostrar
  1. Comencem saltejant els alls tendres directament congelats, després els shitakes i seguidament la col.
  2. Trossejar la meitat de la pota de pop en quadres petits i incorporar a la paella, deixar un parell de minuts més al foc, retirar i fora del foc afegir els gambons pelats picats ben petits.
  3. D'altra banda, feu la massa amb la farina, el llevat, el brou i l'ou.
  4. Barregeu les dues elaboracions i poseu-les en una paella antiadherent a foc mitjà/baix tapada durant 3/5 minuts per cada costat.
  5. Donar la volta com si fos una truita de patates.
  6. Un cop al plat posar les salses per sobre en de l'okonomiyaki després la resta del pop tallat a rodanxes fines i finalment el katsuoboshi.
Cuina Okonomiyaki amb carpaccio de pop amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits