Taboule

Taboule

Recepta de taboule. Una amanida vegetal molt exòtica!

Dificultat Mitja
45 min
Primer plat
490 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g tomàquet pelat a daus
  • •   3 llimones
  • •   400 g cuscús (sèmola de blat)
  • •   400 ml d’aigua
  • •   1/2 manat de menta
  • •   Oli d’oliva i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Posa a escalfar 400 ml d'aigua amb un polsim de sal. En una cassola posa la sèmola de blat i escalda-la amb l'aigua bullint, remena-ho una bona estona i afegeix-hi un bon raig d'oli d'oliva. És convenient remenar-ho molt per evitar que ens quedi una pasta.

 

Un cop estigui fred, guarda-ho a la nevera. Bull els pèsols i el blat de moro, directament congelats, i refreda'ls immediatament després perquè conservin el color. Escorre-ho i reserva-ho.

 

Amb dues de les llimones fes un suc i amb l'altra fes 6 grills que reservaràs. Renta la menta, tria les fulles i talla-les a tires molt petites. Guarda-la barrejada amb el suc de llimona per evitar que quedi negre.

 

Posa en un bol gran el blat de moro, el tomàquet, els pèsols, la sèmola de blat, el suc de llimona amb la menta i un punt de sal. Barreja-ho tot i decora-ho amb els grills de llimona.

 

Cuina Taboule amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits