Cols de Brussel.les amb fruita seca i crema balsàmica

Cols de Brussel.les amb fruita seca i crema balsàmica

Recepta de cols de Brusseñ.les amb ametlles, ideal per a vegetarians.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
170 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Crema balsàmica de Mòdena
  • •   Mig pebrot vermell cru
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Porta a ebullició aigua abundant amb sal en una cassola, afegeix-hi les cols directament congelades i cuina-ho durant 10 minuts. Escorre-les, deixa-les entebeir una mica i  talla-les per la meitat.

 

Escalfa l’oli i sofregeix-hi molt ràpidament l’all directament congelat amb el pebrot tallat en dauets petits. Afegeix-hi les cols i l’ametlla molt picada, salta-ho uns instants perquè s’escalfin i traspassa-ho a plats individuals.

 

Ruixa-ho amb la crema balsàmica i serveix-ho ràpidament.

 

Cuina Cols de Brussel.les amb fruita seca i crema balsàmica amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits