Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cols de Brussel.les amb fruita seca i crema balsàmica
Porta a ebullició aigua abundant amb sal en una cassola, afegeix-hi les cols directament congelades i cuina-ho durant 10 minuts. Escorre-les, deixa-les entebeir una mica i talla-les per la meitat.
Escalfa l’oli i sofregeix-hi molt ràpidament l’all directament congelat amb el pebrot tallat en dauets petits. Afegeix-hi les cols i l’ametlla molt picada, salta-ho uns instants perquè s’escalfin i traspassa-ho a plats individuals.
Ruixa-ho amb la crema balsàmica i serveix-ho ràpidament.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo