Milfulls de verdura escalivada i picada carnal

Milfulls de verdura escalivada i picada carnal

Milfulls de verdura escalivada i picada carnal

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Afegeix a una paella mitjana una culleradeta d’oli i salta la picada directament congelada. Quan aquesta ja tingui una textura homogènia, afegeix 1 dosi d’all trossejat i 1 branqueta de farigola. Quan adquireixi un color daurat afegirem el tomàquet fregit sense deixar de remenar i reservem.

Prepara una beixamel, posa una cullerada d’oli d’oliva i empolvora la farina en una paella. Incorpora a poc a poc la llet de civada, sense deixar de remenar, fins a aconseguir una textura cremosa. Condimenta-ho amb una mica de nou moscada i pebre al gust i reserva. En una safata de forn afegeix una mica de beixamel a la base i prepara les capes del milfulls amb les verdures escalivades directament congelades, posant de farcit el picat carnal i intercalant les verdures i el farcit, formant pisos com una lasanya.

Cobreix l’última capa de verdures amb la beixamel i empolvora ametlla picada i enforna durant 5 - 10 min a 220 °C.  Serveix una porció a cada plat i decora amb una branqueta de farigola i un polsim de cibulet picat.

 

Cuina Milfulls de verdura escalivada i picada carnal amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits