Arròs de verdures

Arròs de verdures

Recepta vegetariana d’arròs amb verdures. Ideal per a cuidar-se!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades de tomàquet fregit
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   4 tassetes de brou de verdures o d’au
  • •   40 ml d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa l’oli en una paella gran o una cassola plana, afegeix-hi la ceba i l’all directament congelats i sofregeix-ho 5 minuts fins que comencin a daurar-se.

 

Afegeix-hi les pastanagues, el bròquil, la coliflor i els pèsols directament congelats, ruixa-ho amb el brou i el tomàquet i cuina-ho tapat durant 10 minuts remenant-ho de tant en tant.

 

Afegeix-hi l’arròs, salpebra-ho i continua la cocció remenant-ho sovint durant 3 minuts més. Retira-ho del foc i serveix-ho.

 

Cuina Arròs de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits