Curri de verdures amb llet de coco

Curri de verdures amb llet de coco

Recepta de verdures al curry. Un deliciós plat vegetarià.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 cullerada de tomàquet fregit
  • •   2 cm de gingebre picat
  • •   1 cullerada de curri en pols o 2 de curri groc en pasta
  • •   400 ml de llet de coco
  • •   1 bitxo caiena
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació Mostrar Mostrar

En una paella amb una mica d’oli a foc molt fort, afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan estigui descongelada, afegeix-hi el pebrot directament congelat i les dosis d’all.

 

Ofega-ho a foc baix fins que el pebrot estigui tendre, afegeix-hi el bitxo, el gingebre i, posteriorment, el tomàquet. Cuina-ho durant 3 minuts.

 

Afegeix-hi la llet de coco i el curri.

 

Quan bulli, afegeix-hi la resta de verdures excepte els espàrrecs, i deixa-ho coure tapat durant 10 minuts.

 

Afegeix-hi els espàrrecs trossejats quan quedin 5 minuts.

 

Salpebra-ho i afegeix-hi les dosis de julivert.

 

Nota: Es pot acompanyar amb arròs integral o basmati de la Sirena.

 

Cuina Curri de verdures amb llet de coco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits