Crema fina de pèsols

Crema fina de pèsols

Recepta de crema de pèsols fàcil i saludable.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
190 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba
  • •   1 porro
  • •   Aigua o brou suau
  • •   60 g d’ametlles laminades
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Talla el porro i la ceba a la juliana, és a dir, a tires ben fines, i ofega'ls amb poc oli. Recorda que quedaran més tendres si ho fas en un recipient tapat.

 

Un cop cuits, afegeix-hi els pèsols, directament congelats, i cobreix-ho tot amb l'aigua o el brou. Quan els pèsols estiguin cuits, passa-ho tot per la batedora.

 

Si vols, pots decorar la crema amb ametlles torrades al forn.

 

Cuina Crema fina de pèsols amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits