Rissoto amb ceps i pinyons amb galeta de Parma

Rissoto amb ceps i pinyons amb galeta de Parma

Recepta de risotto de bolets amb pinyons. Cuina vegetariana boníssima!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
449 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   80 g de formatge de Parma en un tros
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   1 cullerada de mantega
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Per fer l’oli d’alfàbrega barreja 4 cullerades d’oli amb l’alfàbrega directament congelada. Deixa-ho descongelar uns minuts mentre s’emulsiona i després barreja-ho bé remenant-ho amb una forquilla. Rectifica-ho de sal al gust.

 

Ratlla el formatge amb un ratllador gruixut i reserva’n la meitat. Cobreix una safata de forn amb paper per a forn, i amb l’altra meitat del formatge fes 4 piles de formatge. Cuina-ho al forn a 170º fins que el formatge es dauri i quedi pla i cruixent. Reserva’l.

 

Escalfa 2 cullerades d’oli en una cassola baixa i daura-hi els pinyons uns instants. Retira’ls i, en el mateix oli, sofregeix-hi la ceba directament congelada, afegeix-hi els ceps directament congelats i deixa que el suc s’evapori. Després afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho reduir.

 

Incorpora a la cassola l’arròs directament congelat i barreja-ho bé amb suavitat durant un parell de minuts. Afegeix-hi la mantega, els pinyons i el formatge ratllat i deixa-ho cuinar 2 minuts més.

 

Serveix l’arròs amb la galeta parmesana a sobre i decora-ho amb l’oli d’alfàbrega.

 

Cuina Rissoto amb ceps i pinyons amb galeta de Parma amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!