Fals pollastre de corral amb orellanes, prunes i panses

Fals pollastre de corral amb orellanes, prunes i panses

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   350 gr. Pinyons, prunes panses i orellanes
  • •   ½ got d'aigua
  • •   1 copa de conyac
  • •   1 Branca de canyella
  • •   2 Fulles de llorer
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Aquesta és la nostra versió 100% vegetal del pollastre rostit, plat típic nadalenc a Catalunya. En una cassola amb
2 cullerades d’oli d’oliva, salta directament congelada les cebes perla.

Una vegada daurades, afegeix els Bocados de Heura, 1 dosis d’all trossejat, les prunes, panses, orellanes i els pinyons i remou fins que es daurin els ingredients. Seguidament afegirem el conyac i quan s’evapori l’alcohol, afegim 1 cullerada de tomàquet fregit i remenem
bé.

Finalment, incorporem 1 got d’aigua i 1 branca de canyella, el llorer i deixem a foc lent 10 min i llest.

 

Cuina Fals pollastre de corral amb orellanes, prunes i panses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits