Llenties estofades amb xoriço

Llenties estofades amb xoriço

Llenties estofades amb xoriço

Vídeo recepta de llenties estofades amb xoriço, pas a pas!

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   120 g de llenties pardines seques
  • •   1 tomàquet madur
  • •   50 ml de vi negre
  • •   1 L de brou de verdures
  • •   Cúrcuma en pols
  • •   Comí en pols
  • •   Pebre vermell de la Vera
  • •   Llorer
  • •   Julivert fresc
  • •   Oli de oliva
  • •   Sal
  • •   Pebre negre
Preparació Mostrar Mostrar

Rentar i ratllar el tomàquet. Reserveu-ho.

Tallar els xoriços a trossos mitjans. Reserveu-ho.

Escalfar una mica d'oli en una olla i escalfar les cebes i l'all a foc mitjà. Salpebreu-ho.

Desglaçar amb el vi negre i pujar-hi el foc perquè s'evapori l'alcohol.

Incorporeu-hi la resta de les verdures. Barrejar i coure durant uns minuts a foc mitjà.

Afegir el tomàquet ratllat i coure un parell de minuts més. Salpebreu-ho.

Incorporar les llenties, les rodanxes de xoriço, el brou, el llorer i un pessic de les espècies (cúrcuma, comí i pebre vermell). Coure durant 45-50 minuts a foc mig-baix tapat, i anar retirant l'escuma (desescumar). No cal remenar constantment. Transcorregut el temps, deixeu reposar durant 5 minuts fora del foc.

Per emplatar, servir les llenties estofades amb xoriço en un plat fondo i empolvorar una mica de julivert picat per sobre.

Cuina Llenties estofades amb xoriço amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits