Broquetes d’Heura caramel·litzades amb sèsam

Broquetes d’Heura caramel·litzades amb sèsam

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades de mel
  • •   250 g d’arròs salvatge
  • •   300 g de tirabecs
  • •   2 cullerades de sèsam
  • •   1 culleradeta de garam masala, ras el hanout o l’espècia que prefereixis
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els bocados originals d’Heura unes hores abans de cuinar. Col·loca en un bol la mel, la soja, el suc de mitja llima i el garam masala. Afegeix els bocados i remou-los per que s’impregnin bé. Deixa reposar mitja hora. Escalfa en un cassó, el doble d’aigua que d’arròs i una culleradeta de sal. Cou durant 15 minuts i reserva.

Talla les albergínies a rodanxes i cuina a foc mig 3 minuts per cada banda i reserva. Col·loca els bocados en els palets de broqueta. Col·loca sobre una safata de forn untada amb oli i empolvora per sobre el sèsam. Forneja 8 minuts a 220º. Salta mentrestant els tirabecs en un wok o paella ample, amb una mica d’oli. Retira del wok i afegeix una mica més d’oli i all.
Quan comenci a agafar color, afegeix l’arròs i salta'l. Serveix les broquetes amb l'arròs, les albergínies i els tirabecs.

Cuina Broquetes d’Heura caramel·litzades amb sèsam amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits