Sopa campestre d’espàrrecs i carbassa

Sopa campestre d’espàrrecs i carbassa

Recepta de sopa campestre de verdures. Amb els millors ingredients vegetals!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
265 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de mongetes cuites
  • •   Pebre negre molt
  • •   1 litre de brou de verdures
  • •   50 g de brots de remolatxa (opcional)
  • •   30 g d’oli d’oliva
  • •   4 llesques de pa de pagès per acompanyar
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa l’oli en una cassola alta i sofregeix-hi la ceba directament congelada uns 3-4 minuts. Agrega-hi la pastanaga i les mongetes directament congelades, i cobreix-ho amb el brou. Condimenta-ho amb sal i deixa-ho coure a foc mitjà durant 8 minuts.

 

Afegeix-hi els espàrrecs i la carbassa i cuina-ho 6 minuts més. Rectifica de sal i serveix la sopa en plats sopers. Empolvora-ho amb una mica de pebre per sobre i col·loca al centre un grapat de brots de remolatxa. Serveix-ho amb pa de pagès.

 

Cuina Sopa campestre d’espàrrecs i carbassa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits