Timbal de mongeta amb oli de nous

Timbal de mongeta amb oli de nous

Recepta de mongetes verdes amb anous. Un deliciós plat vegetarià!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   Nous pelades
  • •   Oli d’oliva i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Bull la mongeta, directament congelada, en aigua salada durant uns 6 minuts. Refreda-la sota l'aigua de l'aixeta i escorre-la. Salta en una paella, amb una mica d'oli ben calent, la mongeta, l'all, directament congelat, i l'alfàbrega.

 

En un got, posa-hi un raig d'oli i la meitat de les nous, tritura-ho, afegeix-hi la resta de nous i reserva-ho. Agafa una tassa de cafè amb llet o consomé, que utilitzaràs com a motlle, per posar-hi la mongeta saltada pressionant-la bé amb l'ajut d'una cullera sopera. Aboca-ho damunt del plat i amaneix-ho amb l'oli de les nous.

 

Cuina Timbal de mongeta amb oli de nous amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits