Cocktail de llagostins i mousse de marisc

Fondo La Sirena

Cocktail de llagostins i mousse de marisc

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Per a la mousse de marisc:

Aboca el contingut de el sobre de fumet de peix de roca al got mesurador. Afegeix la cullerada de salsa de marisc i aboca aigua fins a arribar als 250ml.

Barreja i aboca tot el contingut a un pot o olla petita. Escalfa, però no cal que bulli.

Mentrestant activa els fulls de gelatina submergint-les en aigua freda, uns 3-5 minuts.

Recupera les fulles de gelatina, ara flexibles i afegeix-les a cassó amb el brou i la salsa de marisc. Passa pel colador a un bol.

Prepara un bol més gran amb aigua i glaçons. Introdueix el bol més petit amb el brou, la salsa de marisc i la gelatina. Deixa refredar fins que, a l'batre-ho, les bombolles que s'originen no desapareguin, senyal que la gelatina ja està actuant en el líquid.

Mentrestant bat la nata, però no arribis a muntar-la de el tot, corres risc que es talli. Només fins que tingui textura de gelat cremós.

Afegeix la nata a poc a poc sobre la gelatina de marisc amb una espàtula o llengua, amb cura perquè la nata no perdi la seva textura aèria. Un cop muntada la mousse reparteix-la a la base de l'bol o copa on vagis a presentar el cocktail. Si vols que quedi totalment quallada reposa-la a la nevera 1-2 hores.



Per al còctel de llagostins:

Un cop descongelats, separa els caps de les cues. Obre els caps i retira els interns.

Escalfa una mica d'oli d'oliva suau o de gira-sol en una paella. Afegeix els caps de llagostí i enrosseix a foc mitjà pels dos costats. Baixa el foc i afegeix el pebre vermell i l'orenga. A el cap d'uns segon s'aparta de foc i afegeix més oli (3-4 cullerades) perquè es infusioni amb totes les aromes. A l'cap d'uns minuts cola-ho. Reserva. Nota: SI el vols fer servir en altres preparacions fes-ho a la nevera, tapat.

Pela la ceba tendra i el cogombre. Tallar-los a daus petits i passa'ls a un bol per amanir.

Afegeix els daus de mango descongelats i els pistatxos, finament picats. Talla el alvocat encara lleugerament congelat a daus petits. Afegeix-los a l'amanida i corregeix de sal i pebre.

Amaneix el conjunt amb l'oli de llagostins.

Pela les cues dels llagostins. 




Presentació:

Recupera el bol o copa amb la mousse de marisc.

En una segona capa presenta els vegetals amanits.

Col·loca les cues de llagostí a sobre. Banya-les amb més oli de llagostins.

Cuina Cocktail de llagostins i mousse de marisc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits