Popets amb ceba

Popets amb ceba

Pop amb ceba i pebre vermell. Una recepta fàcil i boníssima!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
200 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Pebre vermell dolç la Sirena
  • •   Pebre vermell picant
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal fina
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els popets en un recipient amb reixeta.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i salta els popets; reserva’ls.

 

En la mateixa paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba i l’all directament congelats.

 

Quan la ceba hagi agafat color, afegeix-hi el raig de vi i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi els popets, deixa que es cuinin durant uns minuts, afegeix-hi el pebre vermell i una mica de sal.

 

Cuina Popets amb ceba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits