Tàrtar de tonyina amb alvocat i blat de moro

Tàrtar de tonyina amb alvocat i blat de moro

Popular recepta de tàrtar de tonyina amb alvocat, en un pas a pas molt senzill!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   2 1/2 alvocats la Sirena
  • •   Barreja 5 pebres la Sirena (No disponible)
  • •   60 g de blat de moro dolç la Sirena (No disponible)
  • •   4 sashimis de tonyina la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   1/2 ceba tendra picada
  • •   1 cullerada de coriandre picat
  • •   Suc de 1 llima
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els sashimis en el seu propi envàs dins de la nevera. Posteriorment, pica’ls en daus petits.

 

Descongela els mitjos alvocats sobre un plat. Posteriorment, pica’ls a daus.

 

Condimenta el tàrtar, afegint la tonyina, l’alvocat, el blat de moro directament congelat, la ceba tendra i el coriandre. Amaneix amb sal, pebre, suc de llima i un raig d’oli.

 

Per presentar-lo, pots muntar el tàrtar en motlles.

 

Nota: En còctels o aperitius pots servir el tàrtar en culleretes o sobre una torrada.

 

Cuina Tàrtar de tonyina amb alvocat i blat de moro amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits