Pastissets d’espinacs i halibut amb corona de pastanagues

Pastissets d’espinacs i halibut amb corona de pastanagues

Pastís d’espinacs i peix en racions individuals.

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   4 ous
  • •   250 ml de crema de llet
  • •   20 g de mantega
  • •   Pa ratllat
  • •   Sal y pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar l’halibut en la nevera el dia anterior, sobre un recipient amb reixeta. Una vegada descongelat, talla’l a daus i salpebra’l.

 

Bull els espinacs durant 5 minuts i escorre’ls bé.

 

Barreja els ous amb la crema de llet, afegeix-hi els espinacs i tritura-ho. Salpebra i reserva.

 

Unta motlles individuals amb mantega i pa ratllat. Omple’ls fins la meitat amb la barreja, afegeix-hi uns daus d’halibut i acaba d’omplir-los.

 

Dona cops als motlles contra la taula per eliminar l’aire i cuina’ls al bany maria en el forn a 180ºC, durant uns 25 minuts aproximadament (segons la mida dels motlles). També ho pots fer en un únic motlle rectangular.

 

Mentrestant, escalfa la mantega, afegeix-hi la pastanaga directament congelada, i quan estigui tendra, afegeix-hi una culleradeta de sucre, sal, pebre i una mica d’aigua. Tapa-ho i, poc abans de finalitzar la cocció, afegeix-hi el julivert i remena-ho bé.

 

Separa els pastissets del motlle i serveix-los amb la pastanaga pels voltants.

 

Pots elaborar aquest pastís amb altres verdures o altres peixos.

 

Cuina Pastissets d’espinacs i halibut amb corona de pastanagues amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits