Calamarsons farcits a la mallorquina

Calamarsons farcits a la mallorquina

Recepta de calamarsons farcits amb pinyons. Molt fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
238 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 ml de tomàquet fregit
  • •   80 g de sobrassada de qualitat
  • •   1 got de vi blanc
  • •   5 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • •   1-2 cullerades de mel
  • •   30 g de pinyons la Sirena
  • •   Recomanació maridatge: vi Ilusión garnacha
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamarsons sobre una safata amb reixeta a la nevera. Barreja el julivert, directament congelat, amb 1 cullerada d’oli d’oliva i reserva-ho.

 

En una cassola, escalfa 3 cullerades d’oli i sofregeix la ceba i l’all directament congelats. Quan la ceba sigui transparent, afegeix-hi els pinyons i daura’ls lleugerament. Agrega-hi el tomàquet i la sobrassada i cuina-ho a foc suau 10 minuts.

 

Escalfa una paella amb 1 cullerada d’oli i marca a la planxa els calamarsons un parell de minuts. Agrega’ls a la cassola i cuina a foc suau 30 minuts.

 

Serveix amb uns fils de mel.

 

Cuina Calamarsons farcits a la mallorquina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits