Rodanxa de lluç austral Premium amb salsa de gamba

Rodanxa de lluç austral Premium amb salsa de gamba

Rodanxa de lluç austral Premium amb salsa de gamba

Recepta de peix acompanyat de sofregit casolà i gamba austral.

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de lluç en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira les closques i reserva les cues i les closques per separat.

 

Prepara un fumet de marisc: salta les closques de les gambes amb una mica d’oli, afegeix-hi aigua fins cobrir-ho, el llorer i deixa-ho bullir durant 15 minuts; cola i reserva.

 

Escalfa una paella amb oli i marca a foc lent les rodanxes de lluç, reservant-les posteriorment. Fes el mateix amb les cues de gamba. Salpebra.

 

Escalfa la mateixa paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la barreja de sofregit directament congelada; ofega-ho. Quan agafi color, afegeix-hi el sofregit casolà amb brou de peix, el fumet i tritura-ho posteriorment.

 

Afegeix-hi el vi blanc a la salsa i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi les dosis de julivert, salpebra i espessa amb una mica de maicena.

 

Afegeix-hi les rodanxes de lluç deixant que es cuinin 5 minuts a foc baix.

 

Afegeix-hi les cues de gamba els dos últims minuts i serveix el plat.

 

Cuina Rodanxa de lluç austral Premium amb salsa de gamba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits