Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó a la planxa sobre caponatta siciliana
Descongela el salmó sobre un recipient amb reixeta en la nevera.
Escalfa l’oli d’oliva i sofregeix la ceba directament congelada durant 5-6 minuts. Agrega-hi l’albergínia tallada a daus de 2 cm i cuina-ho a foc suau 10 minuts més remenant de tant en tant. Salpebra-ho lleugerament, afegeix-hi el tomàquet, les tàperes i les olives trossejades sense os, i cuina-ho 2 minuts més.
Finalitza amb el vinagre i l’orenga i deixa-ho entebeir.
Sala lleugerament les rodanxes de salmó, cuina-les a la planxa uns 2 minuts per cada banda i serveix-les sobre una base de “caponatta” (la preparació anterior).
Que fàcil que és menjar bé