Salmó a la planxa sobre caponatta siciliana

Salmó a la planxa sobre caponatta siciliana

Recepta de peix a la planxa amb guisat de verdures a l’estil sicilià.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
262 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   5 cullerades de tomàquet fregit
  • •   1 albergínia
  • •   2 cullerades de tàperes en vinagre
  • •   1 cullerada d'olives negres de Kalamata o Aragó
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva
  • •   2 cullerades de vinagre de vi negre o de Xerès
  • •   1 culleradeta d'orenga
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó sobre un recipient amb reixeta en la nevera.

 

Escalfa l’oli d’oliva i sofregeix la ceba directament congelada durant 5-6 minuts. Agrega-hi l’albergínia tallada a daus de 2 cm i cuina-ho a foc suau 10 minuts més remenant de tant en tant. Salpebra-ho lleugerament, afegeix-hi el tomàquet, les tàperes i les olives trossejades sense os, i cuina-ho 2 minuts més.

 

Finalitza amb el vinagre i l’orenga i deixa-ho entebeir.

 

Sala lleugerament les rodanxes de salmó, cuina-les a la planxa uns 2 minuts per cada banda i serveix-les sobre una base de “caponatta” (la preparació anterior).

 

Cuina Salmó a la planxa sobre caponatta siciliana amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits