Filet de salmó sobre puré de bròquil i coliflor

Filet de salmó sobre puré de bròquil i coliflor

Recepta de salmó sobre puré de verdures i amanit amb llimona.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
238 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   20 g de mantega
  • •   1/2 llimona
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó sobre un recipient amb reixeta en el frigorífic.

 

Cuina el bròquil, la coliflor i les pastanagues en una cistella de vapor durant 8-10 minuts. Passa pel passapurés el bròquil i la coliflor, afegeix-hi la mantega, nata, sal i pebre i barreja-ho bé.

 

Salpebra els filets de salmó, disposa’ls en la cistella de vapor i cuina-ho durant 2-3 minuts.

 

Reparteix el puré en la base de 4 plats i col·loca-hi el salmó. Ruixa amb unes gotes de suc de llimona i decora amb les pastanagues.

 

Cuina Filet de salmó sobre puré de bròquil i coliflor amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits