Escabetx de musclos i carxofes

Escabetx de musclos i carxofes

Recepta d’escabetx de musclos, carxofes i pebrot.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
452 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   1 taronja
  • •   50 ml de vinagre de poma
  • •   150 ml d'oli d'oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els musclos en el frigorífic, en un recipient amb reixeta.

 

Escalda les carxofes, directament congelades, en aigua bullent durant 3 minuts.

 

Escalfa l’oli d’oliva amb la pell de taronja, afegeix-hi les carxofes i els musclos, salpebra i afegeix-hi el pebre vermell. Finalment, agrega-hi també el suc de taronja i el vinagre. Serveix-ho tebi.

 

Es pot acompanyar d’una amanida o servir sobre unes patates al forn.

 

Cuina Escabetx de musclos i carxofes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits