Pizzicato aràcnid (recepta per a Halloween)

Pizzicato aràcnid (recepta per a Halloween)

Dificultat Baixa
16 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   Pizzicatos 3 formatges la Sirena (No disponible)
  • •   Pizzicatos pernil i formatge la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   Olives negres sense pinyol
Preparació Mostrar Mostrar

Preescalfar el forn fins a arribar a 200ºC. Retirar l’embolcall de plàstic i col·locar el producte directament congelat a la reixeta del forn a mitja altura. Escalfar aproximadament durant 12-14 minuts. Si el forn és d’aire, reduir el temps en 10-12 minuts aproximadament. Els temps recomanats són orientatius poden oscil·lar en funció de cada forn.

 

Tallar les olives per la meitat. Fer tiretes llargues per simular les potes i muntar l’aranya damunt del pizzicato. Servir a l’instant.

Cuina Pizzicato aràcnid (recepta per a Halloween) amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits