Escamarlans a la planxa amb amanida

Escamarlans a la planxa amb amanida tèbia amb vinagreta de cítrics.

Escamarlans a la planxa amb amanida

Vídeo recepta d’escamarlans a la planxa i amanida d’alvocat.

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 taronja
  • •   1 llima
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Barreja 5 pebres
  • •   Sal fina
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal, just abans de cuinar-los. Escorre’ls i reserva’ls.

 

Posa els escamarlans amb la panxa cap avall i, amb l’ajut d’un ganivet o tisores molt afilades, talla’ls en dos meitats. Per fer-ho, punxa on el cap es junta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després al cap.

 

Descongela l’alvocat, talla’l a dauets i reserva’l.

 

Prepara la vinagreta amb el suc de llima, de taronja, la dosi de julivert, sal, barreja de pebres i l’oli d’oliva verge extra (1 part de sucs i 3 d’oli).

 

Cuina els escamarlans a la planxa, primer daurant la part de la carn i, posteriorment, la closca.

 

Barreja els enciams amb l’alvocat i la vinagreta. Munta el plat col·locant la barreja d’enciams, la ceba caramel·litzada tèbia en el fons i, per sobre, els escamarlans.

 

Ratlla una mica de llima i taronja i finalitza l’amanida amanint els escamarlans.

 

Nota: Si ho desitges, pots decorar l’amanida amb grills de taronja.

 

Cuina Escamarlans a la planxa amb amanida amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits