Llom de salmó amb marisc a la papillota

Llom de salmó amb marisc a la papillota

Llom de salmó amb marisc a la papillota

Recepta de salmó amb musclos, gambes i escopinyes.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
225 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 branquetes d'anet
  • •   2 cullerades d'oli d'oliva
  • •   4 cullerades de vi blanc
  • •   40 g de mantega
  • •   Sal
  • •   Pebre negre molt
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó, els musclos, les gambetes i les escopinyes sobre un recipient amb reixeta en la nevera.

 

Desfés la mantega i barreja-la en un bol amb l’oli i l’anet picat.

 

Distribueix sobre 4 fulles de paper sulfurat els lloms de salmó, els musclos, les gambetes i les escopinyes. Salpebra-ho i ruixa-ho amb el vi i la barreja de mantega, oli i anet.

 

Tanca doblegant les puntes, col·loca sobre la placa del forn i cou en el forn preescalfat a 200ºC, durant 15-16 minuts.

 

Cuina Llom de salmó amb marisc a la papillota amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits