Llom de salmó amb marisc a la papillota

Fondo La Sirena

Llom de salmó amb marisc a la papillota

Recepta de salmó amb musclos, gambes i escopinyes.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
225 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 branquetes d'anet
  • •   2 cullerades d'oli d'oliva
  • •   4 cullerades de vi blanc
  • •   40 g de mantega
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó, els musclos, les gambetes i les escopinyes sobre un recipient amb reixeta en la nevera.

 

Desfés la mantega i barreja-la en un bol amb l’oli i l’anet picat.

 

Distribueix sobre 4 fulles de paper sulfurat els lloms de salmó, els musclos, les gambetes i les escopinyes. Salpebra-ho i ruixa-ho amb el vi i la barreja de mantega, oli i anet.

 

Tanca doblegant les puntes, col·loca sobre la placa del forn i cou en el forn preescalfat a 200ºC, durant 15-16 minuts.

 

Cuina Llom de salmó amb marisc a la papillota amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat