Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fideuà de verdures, calamars i cloïsses
Descongela els calamars en un recipient amb reixeta a la nevera. Renta’ls, retira’ls la pell i talla’ls en anelles.
Submergeix les cloïsses en aigua, directament congelades, durant uns minuts i veuràs que a mida que es descongelen es van obrint. Aprofita i canvia l’aigua per eliminar la possible sorra que hi pugui haver.
Dilueix les 4 porcions de fumet de peix, directament congelat, en 1 litre i 1/4 d’aigua bullint.
Fregeix els fideus en oli calent abundant fins que estiguin lleugerament daurats. Retira’ls i col·loca’ls sobre paper absorbent de cuina.
En una cassola o paella engreixada amb 3 culleres d’oli, sofregeix els calamars durant un parell de minuts, afegeix-hi el fumet calent i també les carxofes i mongetes. Cuina-ho tot a foc mig durant 10 minuts.
Rectifica el punt de sal, si cal, i afegeix-hi les cloïsses. Cuina-ho durant 5 minuts més fins que els fideus estiguin cuits i sense brou. Deixa-ho reposar uns minuts i serveix-ho.
Que fàcil que és menjar bé