Amanida de llagostins i musclos amb salsa Thai

Amanida de llagostins i musclos amb salsa Thai

Recepta d’amanida de marisc amb salsa thai casolana.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
143 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de brots d'enciam
  • •   Uns grills de taronja o altra fruita refrescant
  • •   Per a la salsa thai:
  • •   2 cullerades d'oli d'oliva
  • •   2 cullerades d'oli de sèsam (opcional)
  • •   1 cullerada de mantega de cacauet
  • •   1 trosset (1 cm) de gingebre
  • •   El suc de mitja llimona
  • •   4 branquetes de coriandre
  • •   Suggeriment maridatge: vi barbutin
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins cuits i els musclos cuits en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Per a la salsa: Pela i pica l’all i el gingebre. Pica també les fulles de coriandre. Introdueix tots els ingredients en un bol i bat-los amb una forquilla.

 

Afegeix-ho a l’amanida, juntament amb els llagostins, els musclos i els grills de taronja, barreja-ho delicadament i serveix.

 

Cuina Amanida de llagostins i musclos amb salsa Thai amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits