Pastís d’espinacs amb gambes i formatge

Pastís d’espinacs amb gambes i formatge

Recepta de pasta de full d’espinacs i gambes amb formatge pas a pas.

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   200 ml de nata líquida per cuinar
  • •   150 g de formatge emmental
Preparació Mostrar Mostrar

Preparem la massa punxant-la amb una forquilla i posant-hi una mica de pes per evitar que s’infli. La posem uns minuts (8 aprox) al forn.

 

Saltem les gambes i els espinacs directament congelats i ho ba¬rregem amb la crema de nata i el formatge Emmental.

 

Aboquem la barreja al motllo amb la massa de pasta de full i ho coem al forn a 180ºC durant uns 20 minuts.

 

I ja està! Ja tenim el pastís!

 

Cuina Pastís d’espinacs amb gambes i formatge amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits