Falses torrades de moniato amb alvocat i olivada

Falses torrades de moniato amb alvocat i olivada

Dificultat Baixa
15 min
Desayuno
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 moniato petit
  • •   1 cullerada sopera d'oli d'oliva
  • •   Olivada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela en un plat una meitat d’alvocat.

 

Pela el moniato i talla’l a làmines fines (d’ aproximadament 1cm).

 

Posa les làmines a torrar a la torradora, en posició o numeració baixa, un parell o tres de vegades fins que quedin ben cuites per dins i torrades per fora (si ho prefereixes també les pots fer a la paella, a foc suau, cuinant-les per ambdós costats).

 

Unta les torrades de moniato amb olivada i posa-hi a sobre l’alvocat tallat a làmines.

 

Suggeriment: Si vols donar-hi un toc àcid i picant, pots posar una mica de suc de llimona i ceba picada a les torrades ja acabades.

 

Cuina Falses torrades de moniato amb alvocat i olivada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits