Amanida de quinoa amb espinacs frescs, nous i magrana amb vinagreta de fulles de menta

Amanida de quinoa amb espinacs frescs, nous i magrana amb vinagreta de fulles de menta

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   16 Nous pelades La Sirena (No disponible)
  • •   2 bosses de Quinoa micro La Sirena (No disponible)
A més:
  • •   Espinacs frescs (les fulles d’un manat o 1 bossa ja preparada)
  • •   1 magrana
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   2 cullerades de suc de llimona
  • •   Fulles de menta
  • •   Sal iodada
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa les bosses de quinoa al microones a màxima potència (850W) aproximadament durant 2 minuts i posteriorment deixa-la refredar

 

Renta i talla els espinacs frescs (o bé treu-los de la bossa) Talla i desgrana la magrana Posa les fulles d’espinacs, els grans de magrana, la quinoa i les nous en un bol

 

Prepara la vinagreta barrejant i triturant amb la batedora l’oli, el suc de llimona, la sal i les fulles de menta Amaneix l’amanida amb la vinagreta

 

Cuina Amanida de quinoa amb espinacs frescs, nous i magrana amb vinagreta de fulles de menta amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits