Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida amb rap allagostat
Descongela el rap en un recipient amb reixeta a la nevera. Bull l’ensalada russa en aigua amb sal directament congelada durant 8-10 minuts, escorre-ho i reserva-ho.
Elimina l’espina central del rap i neteja els dos filets restants. Assaona’ls amb sal i oli, i arrebossa’ls amb pimentó. Enrotlla’ls separadament en paper d’alumini i cuina’ls al forn preescalfat a 180ºC durant 10 minuts. Extreu-los, deixa’ls refredar-se i talla’ls a làmines.
Amaneix l’amanida al gust amb la maionesa en un bol. Afegeix-hi els envinagrats tallats i el surimi a tires. Remou-ho tot i serveix-ho en plats, col·locant sobre l’amanida el rap allagostat i els germinats.
Siguis com siguis, et mereixes el més bo