Amanida amb rap allagostat

Amanida amb rap allagostat

Recepta d’ensalada russa amb rap en un pas a pas molt fàcil.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g envinagrats
  • •   50 g de germinats
  • •   2 llimones dolces
  • •   Oli oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el rap en un recipient amb reixeta a la nevera. Bull l’ensalada russa en aigua amb sal directament congelada durant 8-10 minuts, escorre-ho i reserva-ho.

 

Elimina l’espina central del rap i neteja els dos filets restants. Assaona’ls amb sal i oli, i arrebossa’ls amb pimentó. Enrotlla’ls separadament en paper d’alumini i cuina’ls al forn preescalfat a 180ºC durant 10 minuts. Extreu-los, deixa’ls refredar-se i talla’ls a làmines.

 

Amaneix l’amanida al gust amb la maionesa en un bol. Afegeix-hi els envinagrats tallats i el surimi a tires. Remou-ho tot i serveix-ho en plats, col·locant sobre l’amanida el rap allagostat i els germinats.

 

Cuina Amanida amb rap allagostat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits