Bacallà amb graellada de verdures i salsa romesco

Bacallà amb graellada de verdures i salsa romesco

Bacallà amb graellada de verdures i salsa romesco

Recepta de bacallà amb verdures al microones. Fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
355 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Salsa romesco
  • •   Barreja 5 pebres
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Posa les verdures escalivades en un plat, tapa-les i escalfa-les en el microones a màxima potència durant 5 minuts. Posteriorment, salpebra-les.

 

Col·loca en un plat fondo els lloms de bacallà amb una mica d’aigua i cobreix-los amb paper film o tapa de microones. Cuina’ls a 500w de potència durant 6 minuts.

 

Serveix el bacallà sobre les verdures amb un raig d’oli i acompanyades amb la salsa romesco.

 

Cuina Bacallà amb graellada de verdures i salsa romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits