Saltat de bolets amb tellerines

Saltat de bolets amb tellerines

Saltat de tallarines amb bolets. Prepara aquesta recepta en 10 minuts!

Dificultat Baixa
10 min
Entrant
150 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi els bolets i l’all directament congelats. Afegeix-hi el bitxo i cuina-ho a foc fort fins que s’hagi evaporat l’aigua. Condimenta-ho amb sal.

 

Afegeix-hi una raig de vi blanc, les tellerines i el julivert directament congelats. Deixa que es descongelin i retira-ho del foc.

 

Cuina Saltat de bolets amb tellerines amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits