Bacallà en papillota amb piperrada

Bacallà en papillota amb piperrada

Recepta de bacallà a la papillota pas a pas.

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
254 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de tomàquet fregit
  • •   Paper per a forn
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   1/2 bitxo sec
  • •   Sal i sucre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una mica d’oli amb el bitxo, una dosi d’all i el julivert, i reserva-ho.

 

Prepara la piperrada escalfant una paella amb una mica d’oli. A continuació, afegeix la ceba, el pebrot tricolor i una dosi d’all directament congelat.

 

Quan les hortalisses estiguin tendres, afegeix-hi el tomàquet, tapa la cassola i cuina durant 20 minuts.

 

Condimenta la piperrada amb una mica de sal i un xic de sucre.

 

Elabora la papillota tallant un rectangle de paper per a forn, col·loca la piperrada a la part baixa i situa al damunt el bacallà.

 

Tanca la papillota doblegant les vores diverses vegades.

 

Cuina en el microones a tres quarts de potència durant 3 minuts o al forn a 200ºC durant 10-12 minuts.

 

Munta els plats amb el bacallà amb piperrada i condimenta’ls amb l’oli d’all, julivert i bitxo.

 

Cuina Bacallà en papillota amb piperrada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits