Bacallà en papillota amb piperrada

Bacallà en papillota amb piperrada

Recepta de bacallà a la papillota pas a pas.

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
254 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una mica d’oli amb el bitxo, una dosi d’all i el julivert, i reserva-ho.

 

Prepara la piperrada escalfant una paella amb una mica d’oli. A continuació, afegeix la ceba, el pebrot tricolor i una dosi d’all directament congelat.

 

Quan les hortalisses estiguin tendres, afegeix-hi el tomàquet, tapa la cassola i cuina durant 20 minuts.

 

Condimenta la piperrada amb una mica de sal i un xic de sucre.

 

Elabora la papillota tallant un rectangle de paper per a forn, col·loca la piperrada a la part baixa i situa al damunt el bacallà.

 

Tanca la papillota doblegant les vores diverses vegades.

 

Cuina en el microones a tres quarts de potència durant 3 minuts o al forn a 200ºC durant 10-12 minuts.

 

Munta els plats amb el bacallà amb piperrada i condimenta’ls amb l’oli d’all, julivert i bitxo.

 

Cuina Bacallà en papillota amb piperrada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!