Gambes teriyaki

Fondo La Sirena

Gambes teriyaki

Recepta de gambes teriyaki, un plat oriental molt fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
360 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   100 ml de sake (vi d'arròs)*
  • •   100 ml de mirin (vi d'arròs dolç)*
  • •   20 g de sucre
  • •   Llavors de sèsam
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de gamba en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Per fer la salsa Teriyaki: barreja el sucre amb el vi i la salsa de soja i deixa-ho reduir a foc baix durant 10 minuts.

 

Introdueix les bossetes d’arròs en el microones a màxima potència (1 bossa: 2,5 minuts; 2 bosses: 5,5 minuts).

 

Salta les cues de gamba en una paella amb oli fins que agafin color i afegeix la salsa deixant-la espessir una mica.

 

Serveix les gambes amb la salsa acompanyes amb l’arròs i empolvora amb una mica de sèsam.

 

 

* Es pot preparar amb vi blanc enlloc de Sake i Mirin: Proporció 90ml salsa soja, 200 ml vi blanc, 80 g de sucre.  També pots canviar l'arròs pel bulgur.

 

Cuina Gambes teriyaki amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits