Bacallà gratinat amb patates i espàrrecs

Bacallà gratinat amb patates i espàrrecs

Recepta de bacallà gratinat al forn. Suculent!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
465 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les porcions de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan la ceba comenci a estar tendra, retira-la del foc.

 

En una safata de forn col·loca les patates amb la ceba i salpebra lleugerament. Cou al forn durant 5-7 minuts a 200ºC.

 

Barreja la beixamel amb la cullerada d’allioli i salpebra.

 

Afegeix a les patates els espàrrecs, directament congelats, però trossejats.

 

Col·loca damunt del bacallà, cobreix-ho amb beixamel i una mica de formatge ratllat.

 

Posa-ho al forn, preescalfat a 200ºC, i deixa-ho fins que agafi color (uns 12-15 minuts).

 

Cuina Bacallà gratinat amb patates i espàrrecs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits