Saltat de pèsols amb sípia

Saltat de pèsols amb sípia

Recepta de sípia amb pèsols, fàcil i boníssim!

Dificultat Baixa
10 min
Primer plat
320 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la sípia en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

En una paella amb una mica d’oli, a foc molt fort, fes que agafi color. Reserva-la.

 

Escalfa la mateixa paella amb una mica d’oli i afegeix els pèsols i l’all directament congelats. Quan s’hagi descongelat, cuina-ho a foc baix durant 5 minuts.

 

Afegeix les dosis de julivert, la sípia trossejada i la ceba caramel·litzada. Finalitza donant punt de sal.

 

Cuina Saltat de pèsols amb sípia amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits