Bacallà, ceps i faves confitats amb allioli

Bacallà, ceps i faves confitats amb allioli

Recepta de bacallà confitat amb allioli per llepar-se els dits.

Dificultat Alta
40 min
Segon plat
236 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Barreja 5 pebres
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els morros de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Una vegada descongelats, parteix-los per la meitat.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi les faves i, quan estiguin descongelades, reserva-les.

 

A la mateixa paella afegeix els ceps i, quan estiguin descongelats, aboca-hi les faves i cobreix amb oli. Confita a foc lent fins que estigui tendre, uns 25 minuts. Al final, escorre i salpebra.

 

Confita el morro de bacallà en oli a 80 ºC durant 4-5 minuts (si baixa la temperatura de confitat, cal augmentar el temps a 60ºC uns 10 minuts).

 

Finalment, munta el plat amb el bacallà acompanyat dels ceps i les faves confitats amb una mica d’allioli.

 

Cuina Bacallà, ceps i faves confitats amb allioli amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits