Escamarlans gratinats amb salsa romesco

Escamarlans gratinats amb salsa romesco

Recepta d’escamarlans grans al forn amb romesco.

Dificultat Mitja
15 min
Entrant
295 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal; escorre'ls.

 

Un cop descongelats, talla’ls per la meitat, amb l’ajuda d’un ganivet, tallant primer la cua, des de la unió amb el cap, i, posteriorment, talla el cap.

 

Barreja la maionesa amb la salsa romesco.

 

Col·loca els escamarlans en una safata de forn, amb paper per a forn, cobreix-los amb la salsa i introdueix-los a la part superior del forn, pre-escalfat a 220ºC, durant 4-6 minuts.

 

Cuina Escamarlans gratinats amb salsa romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits