Hamburguesa de vedella amb bolets i ceba

Hamburguesa de vedella amb bolets i ceba

Recepta d'hamburguesa amb bolets. ¡Cuina fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
310 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les hamburgueses fora de l’envàs. Mentrestant, en una cassola amb una mica d’oli ofega la ceba directament congelada (és a dir, a foc baix i tapada). Deixa-ho coure fins que la ceba sigui transparent i, a continuació, afegeix-hi el sucre i deixa-ho caramel.litzar (aquest cop destapat).

 

Per altra banda, en una paella amb una mica d’oli ben calent salta la barreja de bolets directament congelada (et quedarà millor si ho fas en dues tandes). Al cap de 5 minuts afegeix-hi les dosis d’all i julivert i deixa-ho 2 o 3 minuts més a foc fort.

 

Finalment cou les hamburgueses a la planxa amb una mica d’oli entre 4 i 5 minuts per banda i disposa-les al plat acompanyades dels bolets i la ceba.

 

Cuina Hamburguesa de vedella amb bolets i ceba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits